Ellen Gille

Agenda Access Consciousness®

06-10-2018 Energetische Facelift class in Heerlen


Energetische Facelift class

De Energetische Facelift is een prachtig lichaamsproces van Access Consciousness® die vastgezette energie├źn welke te maken hebben met veroudering laat verdwijnen. Wanneer iemand veel meegemaakt heeft in het leven is dat als eerste duidelijk te zien in het gezicht. Het stralen is weg, rimpels zijn te zien en vaak is er een verzakking van de huid. 
Door stress, ouderdom en oordelen die wij hebben over onszelf en de oordelen van anderen die wij hebben aangenomen als waarheid vermindert het elastisch vermogen van de huid. Alle cellen en moleculen van de huid houden alle inprentingen en ervaringen vast. 
Is hier iets aan te doen? JA !!!

De Energetische Facelift zorgt voor de ontlading van de cellen en moleculen, verwijdert de inprentingen en geeft de huid een verjongende, vernieuwende, energetische uitstraling die te voelen en te zien is.

De Energetische Facelift wordt op het gezicht gegeven, maar tegelijk wordt het hele lichaam meegenomen in de energie. Je zou het dus ook een bodylift kunnen noemen !! Het is een verbazingwekkend proces dat de verschijning van veroudering op het gezicht kan keren en tegelijk een soortgelijk effect heeft op het hele lichaam.

Een interessant feit: wetenschappelijk onderzoek toont aan dat Botox de expressie van vreugde en ontroering remt; de Energetische Facelift laat juist de vreugde, het plezier en het energieke functioneren van het lichaam zien.


Wat kan je verwachten van de Energetische Facelift?
Allereerst verwacht niks en ervaar wat dit met je doet. Wat we terugkrijgen is dat het gezicht meer straalt, tintelt, verfrist, jonger en er zachter uitziet, en een diepe ontspanning.
Voor deze class zijn er geen vereisten of ervaring nodig.


Tijdens deze class geef en ontvang je 2 volledige sessies, je ontvangt een handleiding en een voorbeeldkaart hoe de Energetische Facelift te geven.
Na voltooiing van deze class ben je een Access Energetische Facelift Practitioner en mag je dit proces tegen betaling aan anderen geven.


Wat voor mogelijkheden geeft dit lichaamsproces voor schoonheidsspecialistes, huidtherapeuten, beautysalons, sauna's?
Kom en geniet van een heerlijke class!
 

Datum: 6 oktober 2018
Tijd: 10.00 - 17.30 uur
Locatie: Coach Praktijk Seven, Kissel 62 in Heerlen

Wij zorgen voor koffie/thee/fris en de nodige versnaperingen. Graag zelf voor een lunch zorgen.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met mijn host Peggy Curfs-Smeets, 06-25076124

EJG
Ellen

 

Coach Praktijk Seven
Kissel 62
6414 AC Heerlen
Prijs: EUR 260,00
Tijd: 10.00 - 17.30 uur

Ik meld me aan voor Energetische Facelift class in Heerlen op 06-10-2018 - 6414 AC Heerlen

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!