Ellen Gille

Agenda Access Consciousness®

02-12-2018 ESSE / EMT introductie sessies met Lea Klinkhamer en Hans van der Hel

 

ESSE, wat is dat nou eigenlijk?
ESSE is een massage die werkt op bindweefsel. 
Bindweefsel bevindt zich tussen de spieren en de huid. Het beschermt de organen en bepaalt hun vorm. Via bindweefsel worden bloedvaten en zenuwen naar de organen geleid. Massage van het bindweefsel zorgt ervoor dat ook de klieren, organen en andere lichaamsdelen gestimuleerd worden. Blokkades kunnen hierdoor verdwijnen.
Hoe werkt het?
Elk inwendige orgaan en ander deel van het lichaam staat in verbinding met een zijn eigen bindweefsel. De energie van je lichaam, die ik volg, geeft het startpunt voor bijvoorbeeld het beïnvloeden van de organen via het bindweefsel. In het bindweefsel zit bijvoorbeeld de zenuw die de maag aanstuurt. Wanneer u maagklachten heeft, is dat op deze plek, halverwege de rug, te merken. Hier is een verhoogde spanning voelbaar en de huid kan minder goed verschoven worden. Zo heeft elk orgaan een gebied of zone op de rug. Wanneer deze zone behandeld wordt met bindweefselmassage, kunnen de klachten in dat orgaan verminderen.
Waar wordt het voor gebruikt?
ESSE kan een positief effect hebben op verschillende klachten zoals hoofdpijn en migraine, buik en borstkas aandoeningen, maag en darm aandoeningen, doorbloedingsstoornissen, chronische verkoudheid, gewrichtsproblemen en slapeloosheid. Bindweefselmassage kan ook toegepast worden voor huidaandoeningen zoals een verslapte of slecht doorbloede huid, cellulitis, striae en littekenweefsel.

ESSE is een uniek lichaamswerk dat Access Consciousness®™ combineert met hands-on manipulatietechnieken gericht op het verbindende fasciale weefsel (bindweefsel) en energetische systemen verspreid over elke centimeter van het lichaam.
ESSE is ontworpen om veranderingen in de structuur en vorm van het lichaam te creëren, resulterend in een gemak met beweging, functie en de energetische lichaamssystemen. Wetenschappelijk onderzoek illustreert dat het fasciale systeem op een vraag reageert. De tools van Access Consciousness®™ nodigen je uit om in alle aspecten van je leven en je lichaam in de vraag te zijn.ESSE is een uniek lichaamswerk dat Access Consciousness®™ combineert met hands-on manipulatietechnieken gericht op het verbindende fasciale weefsel (bindweefsel) en energetische systemen verspreid over elke centimeter van het lichaam.

ESSE is ontworpen om veranderingen in de structuur en vorm van het lichaam te creëren, resulterend in een gemak met beweging, functie en de energetische lichaamssystemen. Wetenschappelijk onderzoek illustreert dat het fasciale systeem op een vraag reageert. De tools van Access Consciousness®™ nodigen je uit om in alle aspecten van je leven en je lichaam in de vraag te zijn.

Tijdens deze ESSE introductie sessies van Lea in mijn praktijk bieden wij de ESSE en de EMT aan tegen introductieprijzen:
ESSE of EMT sessie van 60 minuten voor € 65,00
Heb je eerder een ESSE introductie sessie ontvangen, dan betaal je de normale prijs van € 90,00
ESSE intens duurt 90 min en kost € 90,00. ( 30 min bars en 60 min ESSE)
De sessies worden gegeven door Lea Klinkhamer en Hans van der Hel.

Wil je meer weten over deze dag? en of aanmelden? 
Dit kan bij ellengille@hotmail.com of essebylea@outlook.com.

Welke bijdrage mogen deze ESSE / EMT sessies en wij, voor jou en lichaam zijn?

lieve groet en tot zondag 2 december.
Ellen, Hans & Lea

Chalonsstraat, 9
Rotterdam
Prijs: EUR zie inhoud evenement
Tijd: op volgorde van aanmelding - tussen 10.00 en 17.00 uur

Ik meld me aan voor ESSE / EMT introductie sessies met Lea Klinkhamer en Hans van der Hel op 02-12-2018 - Rotterdam

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!