Ellen Gille

Agenda Access Consciousness®

13-12-2018 TSS (Tryfold Sequency System) in Helmond

Tweemaal TSS (Tryfold Sequency System) bodyprocessen

Ik herken van mezelf de tijd dat ik vertelde over mijn jeugd dat ik veel gepest werd en dat tijdens het vertellen de pijn en trauma weer omhoog kwam. Het was alsof het gisteren gebeurd was, terwijl in het echt er tientallen jaren tussen zat.

Ik zat vast in een loop die me steeds weer terug bracht bij die gebeurtenissen wat zo’n impact op mijn leven had, terwijl ik het juist achter me wilde laten. En waarom lukte dat nu niet? Omdat ik deze gebeurtenis vastgezet had in mijn lichaam, ik had mezelf gevangen gezet in dit trauma.

De TSS (drievoudige sequentie systemen) is een hands-on proces en is voor mensen die een trauma hebben meegemaakt; pesten, scheiding, sterfgevallen, ongeluk, ziekte, misbruik (seksueel, lichamelijk en/of geestelijk) e.d. waardoor hun leven is veranderd.
Iets zo ingrijpends waardoor je als mens blijft handelen uit deze situatie. Het verhaal wat je niet kan loslaten.

Dit Access proces zorgt ervoor dat de trauma verdwijnt uit hoofd en lichaam, dat het geen aanwezige factor meer is, de scherpe randen verdwijnen en het is iets waarvan je weet dat  je het inderdaad hebt meegemaakt, zonder de trauma en pijn.


Dit proces is ook heel toepasbaar voor mensen met PTSD en iedereen die iets ingrijpends heeft meegemaakt. De energie van de TSS ontlaadt de ingrijpende gebeurtenis.

Voor mij geldt dat het pesten geen factor meer is, dat mijn leven niet om dit traumatische onderwerp draait. Het is nu zacht, het is ok en ik kan mijn focussen op mijn leven, MIJN LEVEN en niet het trauma.

Voor mij is het pesten geweest. Vul voor het pesten jouw traumatische gebeurtenis in en vraag jezelf af hoe jouw leven zal zijn wanneer die scherpe randen eraf zijn, wanneer je er aan kunt denken zonder pijn, verdriet? En het hoeve geen grote traumatische dingen zijn, het kunnen ook kleine dingen zijn.

En het tweede proces gaat over de TSS van perfectie en welke 'drugs' jij hiervoor gebruikt (eten, alcohol, sex, depressie, tabletten) etc. Een krachtig proces wat heel diep gaat en transformerend werkt.

Locatie: 
Datum: donderdag 13 december 2018
Tijd: 10.00 - 17.00 uur
Prijs: € 135,00

Deze classen zijn voor iedereen toegankelijk, je hoeft geen ervaring met Access te hebben, je hoeft geen ervaring met energiewerk te hebben. Jouw lichaam weet en ik ga je daarin begeleiden.

Voor koffie/thee/fris en diverse versnaperingen wordt gezorgd. Graag zelf voor een lunch zorgen.

Hoe ziet deze dag er uit:
Je ontvangt en geeft het proces, we ruimen beperkende overtuigingen op en datgene wat je hierop hebt vastgezet, je krijgt de opnames van de class naderhand opgestuurd om nog een keer te beluisteren, je ontvangt een beschrijving van het proces, een certificaat en daarna mag je het proces aanbieden in je praktijk en aan vrienden, familie, kennissen.

Voor hoeveel mensen kan dit proces een bijdrage zijn?

Je bent van harte welkom.

Ease, Joy & Glory
Ellen
 

Voor meer informatie neem contact op met mijn sprankelende host: 
Gonny Panis

Heb je inhoudelijke vragen over het proces of de processen neem dan contact met mij op:
Ellen Gille: www.ellengille.com | ellengille@hotmail.com | 06 – 13587148

Mierloseweg 200
Helmond
Prijs: EUR 135,00
Tijd: 10.00 - 17.00

Ik meld me aan voor TSS (Tryfold Sequency System) in Helmond op 13-12-2018 - Helmond

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!