Ellen Gille


Joyfull Touch - Bewust Aanraken.
Deze workshop gaat over aanraken en aangeraakt worden. 
Door jouw trage aanraking geef je volop aandacht aan de ander en ben je BEWUST met de aanraking bezig. Wanneer je denkt dat je de aanraking langzaam doet, doe het dan nog 5x langzamer. Je verbindt je met elkaar en deze verbinding kan helend en weldadig voor beiden zijn. Wanneer er tijdens de workshop belemmerende gedachtes, emoties of standpunten naar boven komen, dan kunnen deze veranderd worden met de tools van Access Consciousness®®. 

Wat maakt ’Joyfull Touch - Bewust aanraken’ nu anders dan een massage? Bij allebei gaat het om de aandacht en respect voor het lichaam en het welzijn van de ander. Bij ‘Bewust Aanraken’ ligt de focus op rust, zachtheid, tederheid en een aandachtige, vertraagde aanraking; bewust iedere centimeter van het lichaam aanraken, over de kleding heen. 

Hoe had jij als kind aangeraakt willen worden? En kan je dat nu geven aan de ander, waardoor je het zelf ook kan ontvangen? 

‘Joyfull Touch - Bewust Aanraken’ is iets om te ervaren. Ervaring van eerdere deelnemers zijn: 

- tederheid, dit had ik niet verwacht, ik ben diep geraakt;
- diepe ontspanning, zachte aandachtvolle druk en aanraking;
- iets wat wel eeuwig mocht duren, tijd leek stil te staan;
- rustige bewegingen, af en toe helemaal rust;
- ik heb nu ervaren wat ik gemist heb, dit is zo helend geweest voor mij;
- ik heb de Joyfull Touch beleefd. En dat is wel de kern van mijn ervaring. Alles wat langs kwam aan gedachten en gevoelens mocht er zijn. Ik hoefde er niet in te blijven hangen. Ze kwamen en gingen. Wat een rust en wat een inzichten. Ik heb er van genoten en kijk terug op een ervaring die ik vaker ga meemaken.

Bewust aanraken is een kunst, het is een prachtig geschenk. Mag en wil jij dit geschenk aan jezelf geven? Mag en wil jij dit geschenk aannemen en helemaal ontvangen? En wil jij dit geschenk aan een ander geven?

Deze workshop geef ik samen met Hans van der Hel, massagetherapeut en coach. Wij bieden een veilige setting en met behulp van de tools van Access Consciousness® veranderen we de belemmeringen en overtuigingen die naar boven kunnen komen tijdens de workshop.
Kijk op de agenda wanneer en waar wij Joyfull Touch geven. 

Mogen Hans en ik je (aan)raken?